Muziek in de Bron!

10feb16:4516:45(GMT+01:00) Muziek in de Bron!Kerk de Bron, Hugo de Vrieslaan 2

Details van de activiteit

Er zit weer muziek in Kerk de Bron!

Zaterdag 10 februari a.s. een gratis concert in de Bron! Het koor en orkest van de Queen Elizabeth’s Hospital School komt een concert verzorgen in onze prachtige kerk. De leden van dit muzikale ensemble zijn leerlingen van de middelbare school in Bristol, Engeland. Deze school is gesticht in 1590 als een school voor arme en/of weeskinderen. De titel van de school is persoonlijk verleend door Queen Elizabeth I.
Heden ten dage heeft de school bijna 800 leerlingen en de muziekafdeling van deze school organiseert iedere 2 jaar een buitenlandse reis voor de muziekstudenten met bijbehorende concerten. Dit jaar is de keuze gevallen op Amsterdam en wordt u dit gratis concert aangeboden.
U kunt genieten van verschillende ensembles die gaan samenspelen en bekende (licht) klassieke werken laten horen; zoals in willekeurige volgorde:

Klarinet ensemble; Down by the riverside, Saxofoon ensemble, Strijkensemble; delen uit Händels Watermusic, Hobo; Baroque Hobo Concerto van Albinoni, Kamerkoor, Klassiek gitaar ensemble, Piano duo’s en trio’s

Kerk de Bron
Hugo de Vrieslaan 2, 1097ED Amsterdam.

Klink hier voor de flyer!

Meer

Tijd

februari 10, 2024 16:45(GMT+02:00)

Locatie

Kerk de Bron

Hugo de Vrieslaan 2

Other Events

Maak de route

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.