Diensten

Dominee Gerbrand Molenaar zegt over de diensten in De Bron: mijn hart ligt bij de zondagse ontmoeting in de kerkdienst. In De Bron zie ik een prachtige diversiteit aan mensen samenkomen rondom het verhaal van God en Jezus, op zoek naar inspiratie, verlangend naar warmte, en pogend om echt iets voor elkaar te betekenen.

Dominee Gerbrand Molenaar

Elke zondagochtend is er om 10:00 uur een dienst. Iedereen is hier van harte welkom, ook als je nog nooit in een kerk bent geweest. Je kunt alleen komen of iemand meenemen. Voor de kleinste kinderen is er oppas; basisschoolkinderen en tieners hebben hun eigen programma. Na afloop is er koffie/thee en volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

Elke eerste zondag van de maand is er ’s avonds een worshipdienst. Dat zijn diensten met veel ruimte voor muziek, gebed, aanbidding en een persoonlijk getuigenis. Deze diensten beginnen om 20:00 uur (inloop 19:30 uur).

Wilt u een dienst online bekijken of terugzien? Druk op onderstaande knop en kies op de nieuwe pagina de gewenste dienst.

Adres

Hugo de Vrieslaan 2
1097 ED  Amsterdam

E-mail

info@kerkdebron.org